Eat, drink, boogie - repeat!

Den Italienska julfesten...

 Med start 1:a december kommer vi att fira Julens antågande på Italienskan. Ni får ett åkband när ni anländer och sedan är det bara att luta er tillbaka och hänga med.

Vi har satt ihop ett superitalienskt mat och dryckespaket som innehåller allt vi älskar med Italien och lite till. Ni börjar och slutar i baren och däremellan sätter ni er till bords där vi serverar ett tjugotal rätter som kommer i sju serveringar med passande dryck.

Det är så här vi tycker om att fira jul med våra vänner, och för att göra det lyxigt för alla, så sätter vi ett fast pris: 

Endast 1995 kr/person allt inklusive från början till slut… alternativt

Den Italienska julfestmenyn 895 kr 
Dryckespaket med barupplevelse 1100 kr
Dryckespaket utan barupplevelse 895 kr

Kan ni få Italienskan för er själva?
Självklart! Matsalen har plats för upp till 55 gäster och om ni är intresserade maila: italienskan@bockholmengruppen.com.

Så här går det till:
Vid 18:00
Vi möts i baren för en uppfriskande drink, här finns det lagom stiff negroni på fontän, små iskalla öl från bryggeriet menabrea i piemonte, och italienskans friska bubbel – Terrazza, av familjen Balbinot i Veneto.
– Help your self!

Vi kindpussas och dricker oss mjuka i lederna, samtidigt som vi skruvar upp volymen på italiensk pop – eller är det schlager…?

Vid 19:00
Tar du dina gäster till bords vilket för dig som är värd innebär att du antagligen får prata högt och vifta med armarna för att alla ska hitta just sin plats till bords – alla älskar bordsplacering!

Någon gång innan midnatt
Nu har vi ätit och druckit oss igenom en italiensk helkväll – sju serveringar – i (förhoppningsvis) magiskt sällskap och det är dags att röra sig mot baren.

Nu tror vi att stämningen är riktigt bueno – musiken flödar, glitterbollen går varm, och middagen är över. Det är fest!
I baren har vi höjt volymen på musiken ytterligare för att locka till spontandans och vi har en bred drinklista med klassiker, järn och annat kul.

Salute!

Lite finstilt…!
Det kommer bli generöst med mat och dryck, dock gäller svenska regler även på italienskan dessa kvällar… vilket innebär att du inte får dricka mer än vad du mäktar med och skulle man behöva en alokoholpaus så har vi grymma lemonader och kanske ett varv på terrassen kan friska upp innan du kan tar sikte på baren igen…

BOKA BORD
LADDA NED MENY

HITTA HIT

Hötorget 2-4

111 57 Stockholm

italienskan@bockholmengruppen.com

Take Away